Wit- of roségoud armbanden

Een gouden sieraad is een prachtige uiting en gewaardeerd cadeau. Toch is het niet altijd eenvoudig om een dergelijk geschenk uit te zoeken. Wilt u iemand verblijden met een gouden armband, maar u weet niet precies wat in de smaak zal vallen? Laat u adviseren door een van onze ervaren verkoopsters en u zal zich verbazen hoe makkelijk u tot een gefundeerde keuze kan komen. Wij beperken graag de mogelijkheden en laten u alle interessante schakels zien. Alle schakels zijn er in diversen diktes en wij hebben ook de bijpassende colliers in 14 krt en 18 krt goud.

De collectie armbanden in wit of rosé 14krt of 18krt goud is zeer gevarieerd en biedt armbanden die sportief, chic, elegant, modern of casual zijn aan. U vindt het allemaal binnen de collectie armbanden van Juweelco met zeer veel variatie in schakels en diktes. Kom vrijblijvend langs op de Korte Poten 30.

De kwaliteit van goud bij juweliers wordt bewaakt en gecontroleerd door de Waarborg Holland en Verispect. Het is verplicht dat alle sieraden gekeurd zijn.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief