Wit- of roségoud colliers

De pure en moderne lijnen blijven domineren, waardoor telkens weer een heel consistente collectie ontstaat, waar steeds vaker de combinatie van trends en traditie een succesvol inspiratiebron blijkt te zijn. Wij staan u graag bij met advies, om een wel overwogen keus te kunenn maken. Wit, rosé of een combinatie in 14 Krt of 18 Krt goud behoren tot de mogelijkheden. Bij ons heeft u een ruime keuze uit een verscheidenheid aan schakels in vele diktes en uiteraard hebben wij ook bijpassende armbanden in alle gangbare karateringen.

Wij weten heel goed dat een gouden collier vaak een wel overwogen en geen dagelijkse aankoop is. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden van schakels en diktes. Juweelco heeft een selectie colliers in wit of rosé 14krt of 18krt goud.

U bent uiteraard altijd van harte welkom op de Korte Poten 30 in het centrum van Den Haag voor een goed advies.

Gouden sieraden bij juweliers worden gestempeld door officiële organisaties die ook regelmatig controles uitvoeren bij juweliers op de aanwezigheid van officiële keurstempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief