Roodgoud colliers

Colliers met een sprekend accent leverbaar in een groot verscheidenheid aan lengtes en schakels. Ons atelier is gespecialiseerd in het vervaardigen van persoonlijk sieraad met een eigentijdse uitstraling, draagbaarheid, perfectie en originaliteit. Bij ons heeft u een ruime keuze uit een verscheidenheid aan schakels in vele diktes en uiteraard hebben wij ook bijpassende armbanden in alle gangbare karateringen.

Ons team van medewerkers zal er alles aan doen om u van dienst te zijn met advies, zodat u de juiste keuze gouden collier kunt maken om uzelf te verwennen of een ander aangenaam te verrassen met een persoonlijk geschenk. bij Juweelco heeft u keus uit een ruime assortiment in wit, geel of rosé 14krt of 18krt goud.

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in onze juwelierszaak voor advies en om de collectie te bewonderen.

Juweliers worden gecontroleerd door de organisaties Waarborg Holland en Rijksinspectie op sieraden die de verplichte stempels hebben die u de garantie geven dat uw voorwerp voldoet aan de wettelijke eisen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief