Witgoud colliers

Ons verkoopteam is ervaren in sieraden en ziet in een oogopslag welke sieraad het beste bij u past. Hierbij wordt onder andere gelet op huiskleur, haarstijl, vorm van het gezicht en lichaamsbouw. Daarbij is het natuurlijk ook van het grootste belang hoe klanten daar zelf over denken. Wij vinden het altijd heel belangrijk om daarbij heel goed te luisteren. Wat wil iemand, wat zijn de exacte wensen, wat voor werk doet iemand? Daar spelen wij altijd in met advies. Bij ons heeft u een ruime keus uit een grote diversiteit aan schakels en lengtes in vele diktes en uiteraard hebben wij ook bijpassende armbanden in 14 krt en 18 krt goud. Graag informeren wij u naar de uitgebreide mogelijkheden.

Goud wordt gekeurd met een stempel door officiële organisaties die juweliers regelmatig controleren. De keur stempels in een sieraad geeft u de garantie dat uw artikel voldoet aan de wettelijke eisen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief