Reparaties

Sieraden zijn er om gedragen te worden. Pas dan komen ze tot leven. Toch kunnen ze na verloop van tijd iets van hun glans of schittering verliezen. Sieraden hebben zorg nodig om schoon en optimaal van uitstraling te blijven en slijtage te beperken.

Voor het behoud van sieraden is het nodig om het netjes te behandelen zodat u er lang en veel plezier van zult hebben. Als u constateert dat uw sieraad beschadigd is of slijtage vertoond, is het zaak om direct door een vakman er naar laten kijken. Een vroegtijdige kleine reparatie kan veel erger voorkomen zoals het verder ontwikkeling van schade, uitvallen van edelstenen of geheel verlies. Alle voorkomende reparaties worden met veel zorg behandeld en u kunt deze laten uitvoeren bij het atelier van Juweelco door ons team van gediplomeerd goudsmeden.

De consument overweegt steeds beter de voordelen van reparaties, er wordt momenteel gemakkelijker geld uitgegeven aan reparaties, vooral van juwelen met een gevoelswaarde wordt nu sneller een hoog bedrag gespendeerd, want kwaliteit van de reparatie speelt de overhand. Het verkoop personeel in ons juwelierszaak merken dat de gevoelswaarde van sieraden en horloges voor consumenten zeer merkbaar is toegenomen en daarom een bepaald bedrag nu eerder aan een reparatie wordt besteed dan iets nieuws. Vooral waar het gaat om een stuk uit een erfenis of een sieraad dat ze van een speciaal iemand hebben gekregen, kiezen onze klanten tegenwoordig eerder voor reparatie of restauratie, terwijl voorheen een nieuwe sieraad werd gekocht.

Juweelco is uw betrouwbaar partner en heeft een florerende atelier in het verzorgen van alle voorkomende sieraad reparaties.

Prijsopgave

Juweelco is een juwelier van deze tijd. In al zijn facetten stapt Juweelco af van het doorsnee en slaat daarbij nieuwe wegen in met verbetering als doel. Een prettige samenwerking met onze klant is belangrijk waarbij duidelijke afspraken en prijzen voor ons vanzelfsprekend zijn. Hieraan toegevoegd waarborgt Juweelco een persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer en een uitstekende service waarbij u als cliënt altijd centraal staat. De aandacht voor iedere detail en de tijd die Juweelco neemt zijn de pijlers van ons succes. Juweelco nodigt u uit om kennis te komen maken en graag bespreken wij met u een prijsopgave van een reparatie, restauratie of opdracht tot vervaardiging van een juweel waarvan u een lange tijd van droomt.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief