Trouwringen

Onze hoogwaardige trouwringen zijn uitsluitend van Europese topmerken. Juweelco heeft maar liefst 36 merken en 4000 modellen op voorraad. U kan kiezen uit witgoud, geel goud, rosé goud, bi-color, tri-color, platina, palladium, titanium, zilver en edelstaal. Wij bieden u partnerringen, vriendschapsringen en trouwringen. Op deze website krijgt u een indruk van een deel van onze collectie van onder andere Gerstner, Alliance, Love Dsign, Dora, Flamingo, Fides, Cera, Diamond Lovers en Gettman.

Unieke modellen ontwerpen en vervaardigen wij in eigen atelier geheel naar uw wensen. Aan creativiteit zijn er voor ons geen grenzen. Speciale graveerringen en liefdesboodschappen in uw ringen is voor ons geen uitdaging te groot. Op uw trouwdag wenst u elkaar immers het beste in het leven, een wens die u kracht bij zet met het uitwisselen van prachtige ringen, die kwaliteit uitstralen en een leven lang mee gaan.

Natuurlijk hebben wij ook een grote collectie aanzoekringen en verlovingsringen gezet met diamant.

U vindt bij ons altijd de perfecte ring die u zoekt om uw emoties te laten zien op de best mogelijk manier. Kom langs in onze winkel om ze te passen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief