.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Alliance

Juweelco heeft 36 trouwring merken op voorraad. Alliance is een Nederlands kwaliteits merk voor trouwringen, relatieringen en vriendschapsringen in alle prijsklassen. Deze collectie is zeer divers in modellen en is leverbaar in wit-, geel-, rosé-, bi-color- en tri-color goud. Alle Alliance ringen zijn leverbaar in 14krt goud, 8krt goud en platina. Alliance ringen vervaardigt al haar ringen van verantwoord goud volgens OECD normen.

Heeft u een bijzondere relatie, gaat u verloven of bent u misschien op zoek naar de perfecte trouwring? Dan mag u de collectie van Alliance zeker niet aan u voorbij laten gaan. Wij bieden u de mogelijkheid om de ringen te bewonderen en aan te passen. Kom langs, wij helpen u graag in alle rust bij het vinden van de ringen die bij jullie passen!

In Nederland wordt de kwaliteit van gouden en diamanten sieraden bewaakt door officiële organisaties die producten voorzien van certificaten en rijkswaarborg stempels en controleren erkende juweliers. Alle sieraden van Juweelco zijn gegarandeerd en schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief