Bi-color

Juweelco heeft een trouwringenboutique waar alle merken trouwringen overzichtelijk voor u zijn geëtaleerd . Als u een bi-color ring zoekt met een persoonlijke touch, dan kan Juweelco in eigen atelier een ring ontwerpen naar uw idee in een uitvoering met of zonder brillant. Het maakt niet uit hoe apart of zelfs vreemd uw ideeën zijn, het is altijd te realiseren door ons atelier.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Juweelco bekrachtigt liefde tussen mensen en... de liefde voor het vak. Een trouwring met bijpassende oorgoed, collier, armband of manchetknopen worden uw dierbaarste juwelen en vormen een perfecte ensemble en zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. De symboliek van deze sieraden is romantisch en wordt gekoesterd een leven lang.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Alle diamanten worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig en vakkundig bekeken, om uitgebreid de diamanten te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring om diamanten juist te kunnen beoordelen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief