Bi-color

Juweelco heeft een trouwringenboutique waar alle merken trouwringen overzichtelijk voor u zijn geëtaleerd . Als u een bi-color ring zoekt met een persoonlijke touch, dan kan Juweelco in eigen atelier een ring ontwerpen naar uw idee in een uitvoering met of zonder brillant. Het maakt niet uit hoe apart of zelfs vreemd uw ideeën zijn, het is altijd te realiseren door ons atelier.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kan u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Alle diamanten worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig en vakkundig bekeken, om uitgebreid de diamanten te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring om diamanten juist te kunnen beoordelen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief