Cera

De perfecte balans tussen prijs en kwaliteit hebben dit Duitse trouwringen merk internationaal zeer succesvol gemaakt. Cera trouwringen, partnerringen en vriendschapsringen zijn het ultieme symbool van de liefde. Ze vormen een blijvende herinnering aan een prachtige relatie. Cera ringen zijn net even anders van vormgeving en deze schitterende creaties zijn de ringen die jullie met elkaar verbinden. Ambachtelijke, elegante, eigentijdse en originele ringen vervaardigd in 18krt-, 14krt-, rosé-, wit-, en geel goud of platina.

Voor trouwringen geldt meestal dat het maatwerk is. Ieder mens is uniek en elke relatie is dat ook. En met de keuze van uw bijzondere ringen laat u zien hoe uniek uw relatie is. Waar ook uw voorkeur ligt, de ringen van Cera zijn altijd goed en wij laten uw trouwdag schitteren met prachtige ringen. Juweelco biedt u een ruime selectie Cera ringen met eindeloze mogelijkheden. Onze deskundige verkoopmedewerkers in de winkel informeert u graag bij uw keuze in alle rust met een kopje koffie erbij. Kom deze uitgebreide collectie eens rustig bekijken en passen. 

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Een certificaat staat voor vertrouwen en Juweelco levert bij alle diamanten sieraden een certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief