.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Desiree

Het Nederlandse merk Desiree bestaat al ruim 50 jaar en is onlosmakelijk verbonden met trouwringen. De ringen van Desiree variëren van ingetogen glad en klassiek tot uitgesproken eigentijds en alles daar tussen in. De collectie heeft modellen die glad of bewerk zijn. Er is keus uit 14krt roségoud, witgoud of geelgoud of een verassende combinatie daarvan. U kunt ook kiezen uit glanzend of gematteerd, met of zonder diamant, breed of smal, vlakke ofbolle binnenkant.

De ringen van je leven zijn niet zomaar gevonden. Maar omdat Juweelco 36 merken op voorraad heeft, kunnen wij u de grootste collectie trouwringen in Nederland aanbieden. Dus helpen wij u graag bij het uitzoeken van de ringen, die het beste bij u als huwelijkspaar passen.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Alle sieraden van Juweelco zijn met integriteit en nauwkeurigheid beoordeeld en gecertificeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief