.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Diamond Lovers

Duitse degelijkheid, een prachtige collectie trouwringen en verlovingsringen, in vele combinaties van alle kleuren goud, in 14krt- en 18krt goud. Leverbaar in alle breedtes en rijkelijk voorzien van prachtig gezette diamanten. Wanneer u op zoek gaat naar een trouwring, gaat u op zoek naar een ring voor altijd. Diamond Lovers beschikt over het vakmanschap om een adembenemende ring te maken die past bij de persoonlijkheid van uw grote liefde.

U draagt de jurk maar één keer en smult eenmalig van uw bruidstaart, maar van de trouwringen geniet u een leven lang. Uw toekomstige trouwringen zijn het meer dan waard om met zorg uitgezocht te worden. Bekijk de collectie trouwringen in onze juwelierszaak in Den Haag. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

In Nederland zijn er officiële organisaties die diamanten certificeren volgens internationale normen en gouden sieraden voorzien van rijkswaarborg stempels. Alle sieraden van Juweelco zijn gegarandeerd en schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief