Verbouwingsopruiming 50% tot 80% korting
070 - 36 00 400

Dora

Een ring van het Amerikaanse merk Dora heeft wat je voelt. Bij Dora wordt de basis gelegd volgens moderne productietechnieken. De afwerking van elke ring gebeurt nog op traditionele en ambachtelijke wijze. De keuzemogelijkheden zijn enorm dat je er altijd in slaagt die ring te vinden die glans geeft aan je gevoelens. Heel populair is tegenwoordig een trouwring gezet met briljant. De ultieme bezegeling van de liefde van de man voor de vrouw.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren en gouden producten voorzien van rijkswaarborg stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief