Dora

Het huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en is pas compleet met schitterende trouwringen. Dora relatieringen zijn een combinatie van traditioneel handwerk en state-of-the-art productiemethodes. Het zijn waarschijnlijk wel de belangrijkste sieraden die je zult aanschaffen. De keuzemogelijkheid van het Amerikaanse merk Dora zijn enorm zodat je er altijd in slaagt de ringen te vinden die glans geeft aan je gevoelens in platina, goud, zilver of titanium.

Heel populair is tegenwoordig een trouwring gezet met briljant. De ultieme bezegeling van de liefde van de man voor de vrouw. Een trouwring draag je een leven lang, het is dan ook belangrijk dat je de juiste keuze maakt bij het uitzoeken van het perfecte model.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren en gouden producten voorzien van rijkswaarborg stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief