Fides

Fides trouwringen en relatieringen worden in Duitsland gefabriceerd en zijn wereldwijd verkrijgbaar bij specialisten. Deze exclusieve modellen worden vervaardigd in alle kleuren 18krt en 14krt goud. Je trouwdag, geen dag in je leven die je zo tot in de puntjes plant en die je zo intensief beleeft. Dat je net zoveel aandacht besteedt aan de keuze van je trouwringen vinden wij dan ook heel vanzelfsprekend! Op deze dag wens je elkaar immers het beste in het leven, een wens die je kracht bijzet met het uitwisselen van ringen. 

Zo vindt u binnen de schitterende collectie van Fides precies de ringen die aansluiten bij uw smaak en die perfect passen bij uw relatie. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw wensen en presenteren wij de diverse mogelijkheden van Fides. Vele zijn u voorgegaan en zijn geslaagd in onze juwelierszaak aan de Korte Poten. Onze trouwringen specialisten laten u alle trouwringen zien en adviseren u over de mogelijkheden qua materialen, kleuren en maten in elke prijsklasse. Om een beter beeld en indruk te krijgen van onze collectie van 36 merken trouwringen, nodigen wij u graag uit in onze juwelierszaak.

De kwaliteit van gouden sieraden met diamanten worden bewaakt in Nederland door officiele organisaties die zorgen voor certificering en de keur stempels. Een certificaat staat voor vertrouwen en juweelco levert bij alle diamanten sieraden een certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief