Weer geopend vanaf 25 November 2017

Wij staan op de Diamond Jewellery Show in Washington.

070 - 36 00 400

Fides

Werkelijk adembenemend is de kwaliteit, maar verrassend genoeg ook de prijzen vaarvoor Fides zijn modellen kunnen aanbieden.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een  van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

De kwaliteit van gouden sieraden met diamanten worden bewaakt in Nederland door officiele organisaties die zorgen voor certificering en de keur stempels. Een certificaat staat voor vertrouwen en juweelco levert bij alle diamanten sieraden een certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief