Flamingo

Juweelco biedt u keus uit 36 merken en 4000 modellen trouwringen. Flamingo is een Nederlands trouwringen fabrikant en is in 40 jaar succesvol uitgegroeid tot een internationaal leverancier en verkrijgbaar in 30 landen. Flamingo is trots op zijn ambachtelijke ringen die verkrijgbaar zijn bij de beste juweliers. Flamingo trouwringen zijn elegant, tijdloos en worden vervaardigt in 22krt goud, 18krt goud, 14krt goud, wit-, geel-, rosé-, bi-color, tri-color goud palladium of platinum.

U vindt op deze site een kleine greep uit de Flamingo collectie. Wij zijn een juwelier die voor u klaar staan om u met raad en daad bij test aan bij uw zoektocht naar de perfecte ringen, dus kom langs bij Juweelco.

In Nederland wordt de kwaliteit van gouden en diamanten sieraden bewaakt door officiele organisaties die producten voorzien van certificaten en rijkswaarborg stempels en controleren erkende juweliers. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit conflictvrije gebieden en zijn conform door de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief