Geelgoud

Juweelco’s trouwringen bestaan uit een zeer gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit, voortreffelijke afwerking en prachtig gestileerd. Allemaal vervaardigd in eigen atelier. De klant bepaalt de details van deze prachtige ringen met mysterieuze accenten, lineaire vormgeving, minimalistische design, puur en verleidelijk, betaalbare luxe. Als u zelf een unieke, persoonlijke trouwring kan vormgeven die aan al uw eisen voldoet, dan ben je één stap verwijderd van succes. Dus kom langs bij Juweelco en bespreek uw ideeën.

Puur goud is van nature een zachte metaal en daarom redelijk makkelijk te bewerken, maar niet geschikt voor sieraden. Goede sieraadfabrikanten beschikken over technieken om goud harder te maken door andere metalen toe te voegen, zoals zilver, palladium en koper. Zo ontstaan de populaire goudlegeringen 14 Karaat en 18 Karaat. De betere sieraadfabrikanten kunnen goed deze hardere legeringen verwerken en hierdoor krassen de sieraden veel minder snel en kan de zetting van edelstenen gegarandeerd worden. Maar liefst 80% van de wereldwijde goudproductie wordt dan ook omgezet in juwelen. De rest wordt gebruikt voor high techelectro componenten voor satalieten en high-end computers, mobiele telefoons, audio en beeldapparatuur.

Wij bewaren en bewaken in ons atelier het befaamde Nederlands vakmanschap met passie en zorg. Alles is mogelijk bij Juweelco, graag ontwerpen en vervaardigen wij oorgoed, collier of een armband passend bij uw trouwring. Geheel aan uw wensen en budget aanpassen, kunnen wij een beelzijdige set creëren, dit is allure in optima forma!

De kwaliteit van gouden en diamanten sieraden wordt bewaakt door officiele organisaties die artikelen voorzien van rijkskeur stempels en controleren juweliers. Alle sieraden van Juweelco zijn met integriteit en nauwkeurigheid beoordeeld en gecertificeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief