Gerstner

Gerstner is de oudste en grootste trouwringen fabrikant in Duitsland en werd opgericht in 1862. Gerstner trouwringen worden al zes generaties lang door de familie Gerstner beheerd. Computer technologie specialisten van high-tech machines en talloze goudsmeed meesters, leggen de ultieme basis voor de zeer hoge kwaliteit van de Gerstner trouwringen. Gerstner heeft alles in huis om uw wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om uw liefde te bezegelen. Niet voor niets kunnen zij buigen op ruime ervaring. Steeds met oog voor detail, trends en innovatie. De liefde en passie voor het ambachtelijke vak weerspiegelen zich in deze topproducten. 

U kunt uzelf alvast laten inspireren door een kijkje te nemen op deze site. Wij bieden u Gerstner ringen die bij u passen, die kwaliteit uitstralen en uniek zijn, die exclusief zijn en die met liefde gemaakt zijn, zoekt u persoonlijk uit bij Juweelco Juweliers in het centrum van Den Haag. Toekomstige bruid en bruidegom moeten beslist onze grote collectie Gerstner ringen bewonderen.

Officiële organisaties in Nederland bewaken de kwaliteit van gouden sieraden met diamant volgens internationale normen en voorzien de artikelen van rijkswaarborg stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief