Gettman

Vriendschap, relatie, huwelijk, deze gebeurtenissen kunnen bezegeld worden met ringen van het Duitse merk Gettman. Met een lange traditie werden trouwringen in eigen huis vervaardigd in aale kleuren 9krt, 14krt en 18krt. De modernste computer gestuurde procedures en vele meesters in de goudsmeedkunst ontwikkelen elegante modellen volgens de nieuwste trends. Alle modellen kunnen worden aangepast in kleur, mattering of breedte. Uiteraard kan elke ring één of meerdere diamanten gezet worden.

In uw zoektocht naar prachige trouwingen, bent u op onze website terecht gekomen. Door goed naar jullie wensen te luisteren en gebruik te maken van onze kennis vinden wij zeker de ingen van uw wensen. Kom vrijblijvend langs en met gepaste trots tonen wij de elegante modellen van Gettman.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Nergens ter wereld worden kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd en bewaakt als in Nederland.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief