Love Collection

Love Collection trouwringen worden gemaakt door het bekendste atelier van Denemarken. Zij produceren voor vele Scandinavische topontwerpers. Zo zijn de consumenten ervan verzekerd dat alleen de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Love Collection heeft een unieke formule gerealiseerd. Juweelco beschikt over alle voorbeeldringen, daarmee krijgt de consument alvast een goede indruk hoe de gekozen ringen er uitzien en aanvoelen. De huwelijksdag krijgt een steeds groter individueel karakter. Met Love Collection ringen, merken we dat er een sterke behoefte is om af te wijken van standaard collecties.

De gehele collectie Love Collection bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit 14 krt of 18 krt geel, rose, wit of bi-color goud. De werkelijk schitterend afgewerkte gladde of bewerkte ringen zijn een toonbeeld van creativiteit en vakmanschap uit Finland. Alle modellen zijn ook leverbaar met briljant, gezet naar eigen voorkeur, uitmuntend verwerkt tot een onnavolgbaar lichtspel.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Nergens ter wereld worden kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd en bewaakt als in Nederland.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief