.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Love DSign

Love DSign trouwringen worden gemaakt door het bekendste atelier van Denemarken. Zij produceren voor vele Scandinavische topontwerpers. Zo zijn de consumenten ervan verzekerd dat alleen de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Love DSign heeft een unieke formule gerealiseerd. Op www.lovedsign.nl treft de internetbezoeker een site met veel mogelijkheden waar men eindeloos kan combineren om zo een geheel eigen stijl vorm te geven in de ring die men wil. Deze site is ontwikkeld om thuis samen met uw partner de ring te ontwerpen. Profiel, kleur, afwerking, breedte en brillant zijn allemaal variabel. Door middel van flashanimatie ziet u als trouwlustig paar direct een fotoresultaat en de prijs. Van dit ontwerp kan er een uitdraai gemaakt worden om dan bij Juweelco tot een definitief besluit te komen.

Ons expertise zal bij vragen duidelijkheid verschaffen. De juiste keuze is immers zeer belangrijk. Daarnaast beschikt Juweelco over alle voorbeeldringen, daarmee krijgt de consument alvast een goede indruk hoe de gekozen ringen er uitzien en aanvoelen. De huwelijksdag krijgt een steeds groter individueel karakter. Met Love DSign ringen, merken we dat er een sterke behoefte is om af te wijken van standaard collecties.

De gehele collectie Love DSign bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit 14 krt of 18 krt geel, rose, wit of bi-color goud. De werkelijk schitterend afgewerkte gladde of bewerkte ringen zijn een toonbeeld van creativiteit en vakmanschap uit Finland. Alle modellen zijn ook leverbaar met briljant, gezet naar eigen voorkeur, uitmuntend verwerkt tot een onnavolgbaar lichtspel.

De kwaliteit van gouden en diamanten sieraden wordt bewaakt door officiele organisaties die artikelen voorzien van rijkskeur stempels en controleren juweliers.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief