Platin

Speciale personen en een bijzonder moment vragen om bijzondere ringen. Platin heeft een uitgebreide collectie trouwringen in platina en is van zeer hoogwaardige kwaliteit met de grootste zorgvervaardigd in hun atelier in Duitsland. U kunt uw platina trouwringen laten personaliseren met een bijzonder detail of een gravure. Passie voor platina trouwringen van spectalculaire schoonheid en onberispelijke kwaliteit is waar Platin wereldberoemd mee is geworden. Trouwringen zijn het ultieme symbool van oneindige liefde.

Ultieme luxe en ongeëvenaarde schoonheid van hoogwaardige trouwringen zijn te bewonderen bij Juweelco met ruim 4000 modellen op voorraad waaronder ook de ringen het atelier Platin. Zijn jullie nieuwsgierig wat Juweelco voor jullie kan betekenen? Kom vrijblijvend langs voor informatie.

Trouwringen van Platin zijn gegarandeerd door de waarborgstempel en de diamanten zijn voorzien van een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief