Remember Me

Goud en diamanten spreken de taal van het gevoel. Bevestigen dat er iets bijzonders is gebeurd, onderstrepen een belangrijk moment. Naar mate een gebeurtenis belangrijker is, lijkt ook het sprekender te worden.
Het Duitse Remember Me trouwringenhuis is inmiddels wereldwijd bekend om zijn moderne design gecombineerd met boheemse onvloeden met uitgedachte kleurcombinaties in tri-color, bi-color, rosé-, wit- en geelgoud in 14krt of 18krt. De goudsmeden ontwerpen en vervaardigen Remember Me creaties met artistieke precisie die gekenmerkt worden door tijdloos design en degelijkheid voor een leven.

Trouwringen staan voor eeuqige verbondenheid en wij adviseren jullie graag bij het uitzoeken van ringen met een onuitwisbare indruk. Juweelco is vereerd dat de trouwringen van het wereldberoemde Remember Me te mogen vertegenwoordigen in Nederland.

Remember Me ringen zijn gegarandeerd door de waarborgstempel en de diamanten zijn schriftelijk bevestigd door de certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief