Roségoud

Een trouwring is het zichtbare bewijs van jullie verbondenheid. Een symbool van oneindige liefde. Zou het niet geweldig zijn als u dat symbool dat je elke dag draagt zelf kunt ontwerpen? Juweelco begeleidt u graag met de keuzen in de vele mogelijkheden, om een prachtige creatie te realiseren vervaardigd in ons eigen atelier, gesmeed met liefde. De kracht van goud ligt vooral in zijn duurzaamheid: het vergaat niet, het oxideert niet en behoudt zijn glans. Kijk maar naar de gouden munten die gevonden worden in schepen die eeuwen geledenz zonken. Deze gouden munten zijn nog net zo schitterend en glanzend als op de dag dat ze werden geslagen. Goud is bovendien goed bewerkbaar: Het is van alle edelmetalen het best te bewerken. Het kan worden uitgewalst tot een hele dunnen plaat of getrokken tot een hele dunnen draad, nog veel dunner dan een mensenhaar. Het kan worden gesmolten en steeds weer opnieuw worden gebruikt zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Daarom is goud ideaal om te verwerken tot sieraden in allerlei stijlen en vormen.

Zie hoe na verloop van tijd alle bijzondere momenten zichtbaar worden in een schitterende set sieraden, van oorgoed, collier, armband, broche of manchetknopen. Vervaardigd geheel in de stijl van uw trouwringen.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren en gouden producten voorzien van rijkswaarborg stempels. Alle sieraden van Juweelco zijn gegarandeerd en schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief