.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Secret Love

Een unieke liefde verdient een unieke ring. Verras jouw grote liefde met een Secret Love ring. Secret Love fabriceert excellente kwaliteit en tijdloze creaties in 14krt en 18krt goud. Of het gaat om trouwringen in wit, rosé, geel, bi-color of tri-color goud. Secret Love blijft innoveren en inspireren met schitterende creaties, die comfortabel zijn om te dragen en zijn uitgebeoerd in alle kleuren 14 krt en 18krt goud.
Een Secret Love ring is meer dan een sieraad. Het is een symbool met een individuele touch, helemaa gericht op de liefde tussen twee personen.
Gefeliciteerd, jullie hebben besloten je in het echt te laten verbinden. De iconische collectie van zijn verkrijgbaar wereldwijd bij exclusieve juweliers. Ontdek de wereld van Secret Love, verkrijgbaar bij Juweelco.
De goudlegering is verzekerd met de waarborgstempel en de diamanten van Secret Love trouwringen zijn gegarandeerd met een schriftelijk certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief