Sieger

Sieger heeft een lange traditie in het vervaardigen van trouwringen in 14krt of 18krt geel-, rosé- of witgoud. De combinatie van talent, esthetiek en duurzaamheid in ieder aspect van Sieger trouwringen. Alle modellen stralen kwaliteit uit van voortreffelijk, geheel in Duitsland vervaardigde trouwringen. Uniek en verfijnd design is de ware kracht van Sieger en heeft geleid tot wereldwijde erkenning.

Wij hebben ruim 4000 modellen op voorraad in alle soorten en maten. Trouwringen symboliseren het leven samen vol liefde. De wereld van Sieger wordt in het bijzonder zichtbaar bij Juweelco, waar altijd een deskundige adviseur klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer jullie de trouwringen uitgezocht hebben, worden deze voor jullie met de grootst mogelijk oog voor detail gemaakt. De mooiste belofte gaat gepaard met trouwringen die jullie de rest van jullie leven samen dragen.

Sieger ringen zijn gegarandeerd door de waarborgstempel en de diamanten zijn bevestigd door de certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief