Titanium

Deze aantrekkelijke titanium collectie heeft vele modellen met elk een kenmerk en onderscheidende design naar de wensen van de klant. Stuk voor stuk met sterke karakteristieken en elegante afwerking gericht voor een omvangrijke groep liefhebbers die persoonlijke wensen willen verwezenlijken. Titanium is een grijze metaal immuun voor corrosie en zuren en is sterker dan staal maar 50% lichter. Titanium is anti magnetisch, anti allergisch maar door zijn unieke eigenschap wel zeer moeilijk bewerkbaar en heeft een smeltpunt van 1600 graden Celsius.

Het complexe proces van titaniumerts te verwerken in titaniummetaal is pas de afgelopen 50 jaar gerealiseerd en het gebruik ervan stijgt met 8% per jaar. De producerende landen van titanium zijn Japan, Oekraïne en China.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

Op het atelier van Juweelco vervardigen wij graag uw trouwringen en bijpassende oorgoed, collier of armband. In de loop van tijd kunt u een gehele set creëren die perfect bij elkaar past.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren volgens internationale normen en gouden sieraden voorzien van rijkswaarborg stempels. Alle sieraden van Juweelco zijn gegarandeerd en schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief