Geslaagd!

Gefeliciteerd met het behalen van je diploma

070 - 36 00 400

Tri-color

De sieradenontwerpers van Juweelco weten als geen ander hoe je moeilijk ondefinieerbare, personal touch, treffend kan uitdrukken in de prachtige kleuren van goud. Alle modellen die het Juweelco Atelier verlaten rusten op de grondbeginselen, maximale vertaling van de wensen van de klant en door ons bijdragen in het ontwerp, heeft de klant een ontwerp dat zijn verwachting ontstijgt. Juweelco’s tri color ringen zijn ontworpen voor mensen met gevoel voor blijvende schoonheid. Met hun bijzondere design, perfecte afwerking en hoge kwaliteit zijn deze exclusieve trouwringen ware kunstwerkjes.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Alle sieraden van Juweelco zijn met integriteit en nauwkeurigheid beoordeeld en gecertificeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief