Verlovingsringen

In het woord diamant ligt een romantische symboliek verborgen. Diamant komt van het Grieks ‘adamas’, dat letterlijk onoverwinnelijk betekent en duidt op de eeuwigdurende kracht van de liefde. Het is dan ook niet zo vreemd dat men deze steen verbinden met het huwelijk. Aartshertog Maximiliaan van Oostenrijk was de eerste die zijn geliefde in 1477 een diamanten verlovingsring gaf. Vele liefdespaartjes volgden zijn voorbeeld.

Een verlovingsring met een diamant is een steeds groter wordende trend dat is overkomen waaien vanuit de Verenigde Staten met een gemiddeld budget van een jaarsalaris en in Engeland geeft men gretig 2 maandsalarissen eraan uit. Pas in het begin van dee eeuw werd het ook populair in Nederland om een huwelijksaanzoek te doen met een schitterende diamanten verlovingsring ter waarde van een maandsalaris. Inmiddels is er steeds meer waardering voor een prachtige verlovingsring door aanstaande bruidsparen waardoor zij steeds meer hier voor over hebben. Wij tonen u een groot aantal modellen uit eigen atelier gezet met alle voorkomende slijpvormen diamant. Een prachtige verlovingsring met diamant is een schitterende bekroning op uw liefde en een waardevol bezit.

Diamanten spreken tot de verbeelding. De verlovingsringen van Juweelco laten zien dat jullie bij elkaar horen. Kies voor een prachtige design en bezegel jullie liefde met een van deze mooie ringen met een afwerking en kwaliteit van het hoogste niveau wat zich uit in de pasvorm en draagcomfort.

In hartszaken spreken sieraden met diamant onze gevoelens uit. Daarom is de zichtbare reactie van blijdschap als je het krijgt altijd veelzeggend! Een of meerdere diamanten gecomplimenteerd met een ring van verfijnd ontwerp kan een begin zijn van meer. Wij vervaardigen andere sieraden zoals oorgoed, colliers of armbanden die naadloos aansluiten op uw wens en de stijl van de verlovingsring. Zo vormen de sieraden een schitterende collectie, maar zijn altijd ook afzonderlijk verkrijgbaar. Uitbreiding in dezelfde stijl is hiermee mogelijk.

De kwaliteit van gouden sieraden met diamanten worden bewaakt in Nederland door officiele organisaties die zorgen voor certificering en de keur stempels. Alle diamanten worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig en vakkundig bekeken, om uitgebreid de diamanten te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring diamanten juist te kunnen beoordelen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief