Witgoud

In Juweelco’s eigen fabricageatelier zijn ontwerpers steeds bezig nieuwe modellen te creëren, die dan vervaardigd worden door onze vakbekwame goudsmeden en diamantzetters. Alles wordt met de hand gemaakt en deze passie komt tot uiting in de kleinste details, uitgevoerd naar uw wensen. Een uitkomst voor degene die iets zeer persoonlijks en unieks ambieert. De gehele collectie bestaat uit een zeer gewaard aanbod van hoge kwaliteit bewerkte en gladde ringen, symbool van verbondenheid, vriendschap, verloving, huwelijk: deze gebeurtenissen kunnen bezegeld worden met een sieraad.

Door de eeuwen heen werd de diamant meer en meer geassocieerd met liefde en romantiek en verkreeg zo zijn status als het ultieme liefdescadeau. Het verhaal ging dat de pijlen van de liefdesengel Cupido een diamanten punt hadden. In de middeleeuwen werd de diamant een magnetische aantrekkingskracht toegeschreven. Echtgenoten zouden door het dragen van een ring met diamant naar elkaar toegetrokken worden.

Ook trouwringen hebben combinatie mogelijkheden. Regelmatig vervaardigen wij oorgoed, colliers, armbanden of manchetknopen voor klanten. Bij ieder bijzonder moment in uw leven kan u een onderdeel van iw uitgebreide set laten vervaardigen geheel naar wens. Magische uitstraling met fascinerende mogelijkheden!

De waarde van uw trouwringen zijn gerelateerd aan internationale kwaliteitsnormen. De goud legering en diamant kwaliteit zijn gegarandeerd met uw certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief