Zilver

Zilver is een edelmetaal met fijne bewerkingseigenschappen. Zilver is evenals goud een van de eerste metalen dat al enkele eeuwen voor onze jaartelling voorkwam. In tegenstelling tot goud wordt zilver zelden in pure vorm gevonden, maar vaak tezamen met koper, lood en zink.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

Juweelco biedt een unieke formule door oorgoed, hanger of armband te vervaardigen geheel in de stijl van uw trouwring, zodat u naar hartelust kunt variëren en uitbreiden in de toekomst.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren volgens internationale normen en gouden sieraden voorzien van rijkswaarborg stempels. Met integriteit en nauwkeurigheid zijn alle diamanten beoordeeld en schriftelijk bevestigd en gecertificeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief