1 mei weer open
070 - 36 00 400

Zilver

Zilver is een edelmetaal met fijne bewerkingseigenschappen. Zilver is evenals goud een van de eerste metalen dat al enkele eeuwen voor onze jaartelling voorkwam. In tegenstelling tot goud wordt zilver zelden in pure vorm gevonden, maar vaak tezamen met koper, lood en zink.

De prijs van zilver is maar steeds aan het stijgen in verband met de toenemende vraag van sieradenproductie en een stijgende behoefte bij elektrotechnisch en fotografische industrie. Het smeltpunt van zilver is 960 graden. De vindplaatsen zijn Zuid-Afrika, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten certificeren volgens internationale normen en gouden sieraden voorzien van rijkswaarborg stempels. Met integriteit en nauwkeurigheid zijn alle diamanten beoordeeld en schriftelijk bevestigd en gecertificeerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief