ELLE

Achter ELLE sieraden en horloges zit de internationale kracht van ‘s werelds grootste beauty en fashion magazine: ELLE. De filosofie van ELLE wil een brug slaan tussen hedendaags en klassiek: een synthese van modern en tijdloos. Onze sterling zilveren sieraden zijn meer dan alleen accessoires: ze reflecteren de lifestyle van een vrouw met een unieke persoonlijkheid. Elk sieraad is met toewijding ontworpen. ELLE creëert accessoires met een individuele uitstraling: een spiegel van uw liefde voor stijl. Juweelco biedt een ruim assortiment en wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden als u een bezoek brengt aan onze juwelierszaak.

Organisaties bewaken de kwaliteit van zilveren sieraden door het keuren en te voorzien van officiële stempels. Juweliers worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief