.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Giorgio Martello

Het bekende Italiaanse sieradenhuis Giorgio Martello weet keer op keer bewondering op te wekken met nieuwe ontwerpen, stijlvol, tijdloos en gedurfd. Soepel vallende schakelbanden, colliers, oorgoed en ringen met als accent glanzende stenen die prachtig zijn gefacetteerd, die de collectie bepalen.

De kernwaarden van Giorgio Martello weerspiegelen een pure en onvervalste luxe met een sprankelende palet aan zilveren sieraden. Het merk uit Milaan is vele jaren een succes maar is inmiddels uitgegroeid tot een niet te miskennen lifestyle-concept met volwassen en complete collectie in verschillende lijnen, voor de fun en flirty vrouw. Wij vinden het leuk om alle mogelijkheden u te laten zien en met u te bespreken in onze juwelierszaak. 

Nergens ter wereld worden kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd van zilveren sieraden als in Nederland. Juweliers worden regelmatig bezocht op de stempels die u garantie geven.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief