John Hardy

Canadese sieraden ontwerper John Hardy richte zijn bedrijf op in 1975. Klassieke Europese sieraden technieken, Aziatische stijlen en de natuur zijn de inspiratie van deze zilveren sieraden collectie. De ontwerpen vinden hun oorsprong in de levendige fantasie en creativiteit van de ontwerpers. John Hardy zilveren sieraden zijn ongekend populair in Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Azië. De bekendste celebraties behoren tot zijn vaste klantenkring.

In de John Hardy collectie vindt u een ruime keuze aan stijlvolle ringen, hangers, armbanden, colliers en oorsieraden. John Hardy biedt een verscheidenheid aan trendy en tijdloze zilveren sieraden hebben een voorliefde voor ambachtelijke vakmanschap. De John Hardy collectie is voor moderne vrouwen die houden van bijzondere vormgeving en onmiskenbare kwaliteit. Kom langs in onze juweliers winkel en informeren wij u graag verder over deze bijzondere sieraden.

De rijkswaarborg bewaakt de kwaliteit van zilveren sieraden en voorziet John Hardy producten van keurstempels en de inspectie controleerd juweliers op de aanwezigheid van deze stempels bij sieraden.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief