Morgan

Verfijning is het toverwoord waarmee het franse merk Morgan de zilveren sieraden collectie een specifieke stijltouch voorziet met een gigantische uitstraling. Er zijn weinig grote fashion merken die zo frequent de trend zet, met haar uitgebalanceerde ontwerpen die de wereld verovert. Door de minimalistisch design en zeer hoge kwaliteit zijn deze sieraden tijdloos van vormgeving.

Dit sieradenmerk heeft zich internationaal bewezen en wordt met de hand gemaakt door ervaren zilversmeden die ervoor zorgen dat elk product kwaliteit met zich meedraagt. Strak en design zijn belangrijke normen bij het ontwerp van Morgan sieraden die van massief zilver zijn vervaardigd en zullen altijd mooi er uit blijven zien. Sieraden zijn jong en levendig, tijdloos en elegant en avant-garde en het perfecte cadeau voor een geliefde of voor jezelf om een persoonlijke touch te kunnen toevoegen aan elke outfit kunnen op ieder moment van de dag gedragen worden en zijn zeer aangenaam om te dragen en leent zich voor ieder budget. Bent u opzoek naar een leuke sieraad? kom vrijblijvend langs in onze juwelierszaak waar u goed geïnformeerd wordt. 

Sieraden van zilver bij juweliers worden gekeurd en gecontroleerd door Waarborg Holland en Rijksinspectie. De keurstempel geeft u garantie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief