Pandora

Het Deense Pandora is wereldwijd een succes van ongekende weerga. Alle zilveren en gouden bedels zijn handgemaakt die aan een armband of collier geschroefd kunnen worden. Inmiddels zijn er ook ringen en oorgoed aan de collectie toegevoegd. De collectie is zeer uitgebreid en stap voor stap kunt u zelf een persoonlijk sieraad naar eigen idee creëren. Pandora staat voor een stijlvolle en moderen levenstijl, de focus ligt op de hoogste kwaliteit zilver en schitterend design, tijdloze elegante en innovatieve productietechnologie karakteriseren het merk Pandora. Elk product is gemaakt met uiterste precisie en jarenlang zilversmid ervaring met als uitkomst hoge kwaliteit en een bijzondere draagcomfort.

Zilveren sieraden worden gekeurd door organisaties en juweliers worden gecontroleerd op de aanwezigheid van de keurstempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief