Pierre Cardin

Er zijn weinig ontwerpers als Pierre Cardin met zo’n specifieke signatuur waarvan de zilveren sieraden collecties telkens boeien door spannend design met onverwachte details en bijzondere vormen die ongegeneerd flirt met het onconventionele met internationale allure. Het Franse merk is een van de beroemdste sieradenmerken ter wereld. Het merk onderscheidt zich door zijn vakmanschap en eigentijdse design. De smaakvolle combinaties die Pierre Cardin weet te maken met stenen zijn schitterend. Elk design van Pierre Cardin is een lust voor het oog en is ambachtelijk afgewerkt. Wij hebben een ruim aanbod in onze juwelierszaak waar wij u kunnen adviseren.

Juweliers worden gecontroleerd door Rijksinspectie en de goederen worden gekeurd door Waarborg Holland. De keurstempel geven de garantie dat uw sieraad aan de wettelijke normen voldoen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief