Pure

Pure is een merk uit Nederland dat al sinds 1980 uitzonderlijke sieraden vervaardigd gericht op ontwerpen van nieuwe sieraden vormen die de nadruk leggen op vakmanschap. Pure streeft naar een goede kwaliteit zilveren sieraden samen met zijn unieke karakter en onmiskenbare stijl. Het is zeer de moeite waard om langs te komen in onze juwelierszaak voor een goed advies in schitterende sieraden.

Zilveren sieraden met echte edelstenen voor vrouwen die meer zoeken dan functionaliteit alleen. Pure weerspiegelt respect voor het edele karakter van edelstenen en omhelzen jouw persoonlijkheid door de authentieke schoonheid van de natuur. Een magische collectie, speels, glanzend, glad, romantiek met vloeiende lijnen vol verleiding.

Deze zilveren sieraden worden gekeurd en gestempeld door officiële organisaties die juweliers controleren op de aanwezigheid van deze stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief