Roberto Cavalli

De bekende Italiaanse designer Roberto Cavalli voert zijn label vanaf 1972 en is een wereldwijd begrip en behaalde vele internationale awards. Zijn zilveren sieraden lijn is in 50 landen verkrijgbaar en is trendy elegant en onderscheidend. Cavalli neemt u mee op reis van uitbundige glamour met zijn haute-couture ontwerpen.

Durf anders te zijn! De sieraden van Cavalli helpen u daar een handje bij. Het Cavalli sieradenmerk staat bekend om zijn diverse creative vormen, ambachtelijke afwerking en de superieure glans. De sieraden worden met de hand gemaakt van 925 sterling zilver en prachtige stenen. De sieraden series worden in beperkte hoeveelheden geproduceerd en Cavalli introduceerd twee keer per jaar een nieuwe collectie. Combineer de zilveren sieraden van Cavalli samen en u blijft trouw aan uw eigen stijl. De sieraden van Cavalli zijn tijdloos, maar hebben een unieke uitstraling waar u naar verlangt. Bent u opzoek naar een prachtig sieraad met een tijdloze vormgeving dan helpen wij u graag zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

De kwaliteit van sieraden wordt bewaakt door organisaties en juweliers worden regelmatig hierop gecontroleerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief