.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Rosa di Luca

Het Spaanse merk Rosa di Luca, maakt eigentijdse zilveren sieraden die uniek en vooral tijdloos zijn.

De sieraden hebben een bloeiende of licht grafische silhouet. De sieraden zijn ontworpen voor de vrouw van alle tijden en gaan in op een behoefte aan een luchtige en speelse collectie dat ruim vertegenwoordigd is bij vele juweliers in Nederland. De ontwerpen van Rosa di Luca sieraden dragen verschillende stijlen met zich mee, modern strak, trendy bling of tijdloos elegant.

Rosa di Luca dames sieraden zijn van echt zilver en combineert verschillende vormen, patronen, zilverbewerkingen en stenen en maakt Rosa di Luca onderscheidend in prachtige ringen, colliers, armbanden, oorgoed en hangers. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in onze juwelierszaak waar u rustig de collectie kunt bekijken.

De Nederlandse rijkswaarborg bewaakt de kwaliteit van zilveren sieraden en voorziet Rosa Di Luca producten van officiële keurstempels en de inspectie controleerd juweliers of alle sieraden zijn gekeurd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief