Sueno

Het Duitse Moser & Pfeil gouden en zilveren sieraden fabrikant werd opgericht in 1919 en in 2004 werd Sueno sieraden gelanceerd. Laat u verleiden door fantasierijke sieraden van Sueno die een sterke invloed hebben van de natuur. Deze sieraden hebben organische vormen en niveau verschillen met wisselende bewerkingen van schors en hoogglans. Sueno sieraden zijn handgemaakt uit zilver waarvan delen zwaar verguld zijn hierdoor is elk collier, armband, ring en oorbel uniek in zijn soort. Fantasierijke creaties zijn de essentie van het ontwerp concept dat een onderscheidend, verfrissende karakter aan Sueno sieraden verleent.

Wij brengen u deze sieraden binnen handbereik die de typische samenspel van natuur en gedetailleerde afwerking vervaardigd zijn naar ambachtelijke ontwerpen. Kom eens langs bij onze juwelierswinkel waar wij u verder kunnen informeren over deze exclusieve sieraden.

In Nederland wordt de kwaliteit van zilveren sieraden bewaakt door officiele organisaties en erkende juweliers worden regelmatig gecontroleerd op ed aanwezigheid ban keurstempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief