Ted Lapidus

Het Franse merk Ted Lapidus is een erkende naam in de wereld van glitter and glamour. Deze haute-couture ontwerpen staan bekend om zijn kwalitatieve, exceptionele producten gecombineerd met vakmanschap, vrolijkheid en creativiteit. De stijlicoon Ted Lapidus heeft een prachtige collectie zilveren sieraden met handgezette stenen die zorgen voor opvallende accenten. De zilveren sets bestaan uit ringen, oorsieraden, armbanden en colliers.

Ted Lapidus is een merk voor kunstzinnige vrouwen die op zoek zijn naar zilveren sieraden met een originele touch. Ted Lapidus brengt jaarlijks een nieuwe collectie met daarin de mooiste colliers, armbanden, oorgoed en ringen. Bij Ted Lapidus zit je bij het juiste merk voor de mooiste dames zilveren sieraden van vooraanstaand niveau. Wip eens langs in onze winkel waar u ongestoord kan rondkijken en waar nodig u advies kan krijgen.

De kwaliteit van zilveren sieraden wordt bewaakt door officiële organisaties die de artikelen voorzien van een keurstempel en controleren juweliers.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief