Thomas Sabo

Thomas Sabo zilveren sieraden werden voor het eerst gepresenteerd in 1984 en bleef niet onopgemerkt en snel breidde het merk wereldwijd met succes uit. Thomas Sabo is erg vernieuwend met karakteristieke designs, waarmee het merk culturele status heeft gekregen. Thomas Sabo biedt een ruime collectie sieraden voor het oor, armbanden, colliers en de hangers zijn zeer onderscheidend.

Alle sieraden zijn op elkaar afgestemd en makkelijk met elkaar te combineren. Elke collectie heeft een eigen stijl van elegant tot rebels voor iedereen is er een Thomas Sabo expressive sieraad te vinden. Dit is een merk met een veelzijdige collectie en wij brengen u deze sieraden binnen handbereik als u onze winkel bezoekt. U bent altijd welkom in onze winkel waar wij met passie en liefde voor het vak u kunnen informeren. 

De rijkswaarborg bewaakt de kwaliteit van zilveren sieraden en voorziet Thomas Sabo sieraden van keurstempels en de inspectie controleerd juweliers of deze stempels aanwezig zijn bij sieraden.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief