Viventy

Van moderne strakke ontwerpen tot tijdloze klassiekers. Viventy is een kleurrijke zilveren sieraden merk van wereldfaam. Zijn inspiratie haalt viventy uit zijn Venetiaanse roots en zijn juwelen staan voor Italiaanse kwaliteit, altijd vervaardigd uit massief echt zilver. Viventy combineert oude vakmanschap met hedendaagse trends en onderscheidt zichzelf met unieke designs die zich kenmerken door elegante vormen en ambachtelijk handwerk.

Viventy heeft een sprankelende zilveren collectie sieraden met een overweldigende keuze ringen, colliers, armbanden, oorgoed, hangers en brengt de nieuwste trends tot leven in fantasierijke zilveren juwelen voor elke vrouw die van schoonheid en luxe houdt. Kom gerust langs voor advies en op de hoogte gehouden te worden van de vele mogelijkheden.

Gecertificeerde organisaties waarderen en beoordelen de kwaliteit van zilveren sieraden en worden voorzien van keur stempels.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief