Geslaagd!

Gefeliciteerd met het behalen van je diploma

070 - 36 00 400

John Hardy

Sieraden ontwerper John Hardy richte zijn bedrijf op in 1975. Aziatische stijlen, klassieke Europese sieraden technieken en de natuur zijn de inspiratie van deze zilveren sieraden collectie. De ontwerpen vinden hun oorsprong in de levendige fantasie en creativiteit van de ontwerper. John Hardy sieraden zijn ongekend populair in Noord- en Zuid Amerika, het Caribisch gebied en Azië. De bekendste celebraties behoren tot zijn vaste klantenkring.

In de collectie van John Hardy vindt u een ruime keuze aan stijlvolle ringen, hangers, amrbanden, colliers en oorsieraden. John Hardy biedt een verscheidenheid aan tijdloze en trendy zilveren sieraden gecombineerd met goud en echte edelstenen en hebben een voorliefde voor ambachtelijk vakmanschap. De John Hardy collectie is voor moderne mannen die houden van bijzondere vormgevingen en onmiskenbare kwaliteit. Kom langs in onze juweliers winkel en informeren wij u graag verder over deze bijzondere sieraden.

De Nederlandse rijkswaarborg bewaakt de kwaliteit van zilveren sieraden en voorziet John Hardy sieraden van officiële keurstempels en de inspectie controleerd juweliers of alle sieraden gekeurd zijn. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief