Thomas Sabo

Thomas Sabo zilveren sieraden zijn voor het eerst gepresenteerd in 1984 en snel breidde het merk wereldwijd met succes uit. Thomas Sabo is erg vernieuwend met karakteristieke designs, waarmee het merk culturele status heeft gekregen. De collectie heeft een ruim aanbod armbanden, colliers en de hangers zijn zeer onderscheidend.

Alle sieraden zijn op elkaar afgestemd en makkelijk met elkaar te combineren en heeft een eigen stijl van elegant tot rebels. Thomas Sabo heeft expressieve sieraden voor iedereen. Dit is een merk met een veelzijdige collectie en wij brengen deze zilveren sieraden binnen handbereik als u onze winkel bezoekt.

De rijkswaarborg bewaakt de kwaliteit van zilveren sieraden en voorziet Thomas Sabo producten van keurstempels en de inspectie controleerd juweliers op de aanwezigheid van deze stempels bij sieraden.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief